برگزاری دومین کارگاه قرآن پژوهی و طب ویژه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : دکتر زینب جهانیان مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل از برگزاری دومین کارگاه قرآن پژوهی و طب ویژه دانشجویان خبرداد وافزود : دومین کارگاه قرآن پژوهی و طب ویژه دانشجویان قرآنی و فعالین تشکل های دانشجویی روز دوشنبه مورخ 9/2/92 ساعت 15 الی 17 درسالن پژوهشی دانشگاه برگزار می گردد. وی گفت :در این کارگاه دکتر یداله پور از اساتید گروه معارف و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به بررسی و آشنایی کلی با روش پژوهش در موضوعات قرآنی در حوزه پزشکی خواهند پرداخت. گفتنی است بحثهای پژوهشی این کارگاه با محوریت وموضوع اتانازی از منظر قرآن خواهد بود.