دانشگاه علوم پزشکی بابل درآستانه اجرای طرح غربالگري رایگان افراد بالاي 30 سال از 14 ارديبهشت ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان كرد: در اين طرح، سنجش و ثبت اطلاعات قد، وزن و فشار خون افراد بالاي 30 سال شهرستان بابل از 14 تا 21 ارديبهشت ماه كليد خواهد خورد و در ادامه به صورت مستمر در پايگاه‌هاي بهداشت و در قالب ويزيت پايه و تشكيل پرونده در طرح پزشك خانواده شهرستان پيگيري خواهد شد. وي با بيان اينكه سازمان نظام پرستاري پيشنهاد دهنده اجراي اين طرح بوده است، هدف از اجراي آن را شناسايي افراد مشكوك به اضافه وزن و چاقي و داراي فشار خون دانست تا از بروز عوارض بعدي پيشگيري شود. مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینكه در این طرح همه‌ ایرانیان در سراسر كشور پایش می‌شوند، اضافه كرد:معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،نظام پرستاری، روسای دانشکده ها ومدیریت پرستاری معاونت درمان ، غربالگری را در شهرستان‌ وبیمارستانها و بهورزان این طرح را در روستاها (مراكز و خانه‌های بهداشت)شهرستان بابل اجرا می‌كنند. وی افزود: مبتلایان به پرفشاری خون برای دریافت خدمات درمانی بیشتر به پزشك ارجاع داده می‌شوند. امامقلیزاده با بیان اینكه در این طرح همه‌ دانشجویان پرستاری، مامایی، اتاق عمل، بیهوشی و... مشاركت می‌كنند، اظهارداشت: دانشجویان در این طرح در مدت یك هفته با تشكیل پایگاه‌هایی، خدمات رایگان ارائه می‌دهند و شركت در این طرح برای دانشجویان مامایی و پرستاری به عنوان كارآموزی محاسبه می‌شود.