رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل : استقبال مردم از طرح غربالگری فشارخون

میکانیکی گفت: با توجه به گزارشاتی که از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان بابل بدست آوردیم، با استقبال مردم از این طرح مواجه شدیم. دکتر ابراهیم میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت طرح سنجش فشارخون و قد و وزن ایرانیان در راستای ارتقای سلامت ایرانیان با هدف، اطلاع یافتن از آخرین وضعیت سلامت مردم در دستور کار است. میکانیکی عنوان کرد :مراکز بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان هم به صورت رایگان به ارزیابی و اندازه گیری فشار خون افراد مختلف می پردازند و در صورت نیاز افراد با فشار خون بالا به مراکز درمانی و پزشکان متخصص ارجاع می دهند. وی افزود: کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این طرح که با هدف شناسایی افراد با فشار خون بالا انجام می شود با حضور در نمازجمعه آخر هفته به ارزیابی سلامت و فشار خون افراد می پردازندمیکانیکی گفت: . علل مرگ ومیرافراد ناشی ازبیماریهای مختلف مثل بیماران قلبی وعروقی، سرطان ها وتومارها ، حوادث غیرعمدی ، بیماریهای تنفسی ، بیماریهای غددومتابولیسم ، می باشد که50 درصدآمارمرگ ومیرمختص به بیماران قلب وعروقی است و اولین علت مرگ ومیررا به خودش اختصاص داده است . وی تصریح کرد: مواردی همچون استفاده بیش از حد نمک ، استفاده ازغذاهای آماده وفست فودها ،غذاهایی که مملوازچربی جامد واشباع نشده ،فعالیت کم بدنی وزندگی ماشینی استرس و فشارهای عصبی عوامل افزایش ابتلا به فشارخون هستند وی افزود متاسفانه عدم اطلاع مردم از وضعیت فشار خون آنها بعلت نداشتن علامت خاص، آمار بیماران قلب وعروق را بالا برده است لذابا مراجعه به پزشکان وضعیت خودمان رادریابیم وی تصریح کرد: هم اکنون جمعیت هدف بالای 30 سال است اما ممکن است در سالهای آینده این برنامه برای افراد زیر 30 سال نیز طراحی شود. وی درپایان گفت مردم حتما در طرح غربالگری فشار خون شرکت کنند .