اعضای بدن خانم فریدونکناری اهدا شد

به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل: درهفته اول اردیبهشت سال جاری بیماری بنام خانم سیده معصومه علوی نژاد 63ساله ساکن فریدونکنارروستای شیرمحله بخاطر سکته مغزی به اورژانس مراجعه کرد وی بیان داشت: این بیمار پس از انتقال به بیمارستان ‌به بخش مراقبتهای ویژه انتقال داده شد وی در تاریخ 8/2/92به کما رفته و بعد از 3روز دچار مرگ مغزی می‌شود.. خورشیدی افزود: پس از قطع امید از سوی پزشکان، خانواده وی تصمیم به اهدای اعضای بدن بیمار گرفته و در نهایت صبح روز 5شنبه پس از اخذ رضایت عمل اهدای عضو با موفقیت انجام شد. کبد ودوکلیه ونسوج این عزیز سفرکرده به بیماران نیازمند اهداگردید روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تسلیت به این خانواده امیدوار است ارمغان نجات زندگی بیماران دیگر برای آن مرحومه آذوقه وتوشه ای ارزنده درجهان آخرت باشد .