وظیفه اصلی حوزه بهداشت و درمان، تامین سلامت مردم جامعه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به خدمات و فعالیت های گسترده انجام شده از سوی حوزه بهداشت و درمان به جامعه گفت: افزود: وظیفه اصلی حوزه بهداشت و درمان، تامین سلامت مردم جامعه است.. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، درآستانه سفر رییس جمهور محترم به استان مازندران دکتر"ابراهیم میکانیکی" روزدوشنبه در هیئت رییسه ، بیان کرد: پیشگیری از بروز بیماری ها و همچنین ارتقاء سطح دانش و آگاهی های جامعه نسبت به عوامل موثر بر سلامت و بیماری ها جزء وظایف حوزه بهداشت و درمان می باشد که در این راستا اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است. وی با اشاره به فعالیت های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه بهداشت و درمان در دولت های نهم و دهم، گفت: به عنوان مثال در چند سال اخیر صدوسی هزار متر مربع احداث ونوسازی دوهزار و19 متر مربع تعمیرات وبهسازی چهار هزار و800 متر مربع جهت احداث ونوسازی در دست اقدام است. راه اندازی پایگاه های اورژانس از 4 به 9 پایگاه و خرید آمبولانسها ، ،احداث دوسایت برای دو شتابدهنده برای درمان بیماران سرطانی تکمیل پروژهای نیمه تمام وتجهیز آنهاوافزایش تخت فعال از 610 به 947 همچنین افزایش تخت ویژه فعال از 28 تخت به 106 تخت از جمله فعالیتهاواقداماتی است که در دولت نهم ودهم انجام شد وی اضافه کرد: همچنین در چند سال اخیر خدمات خوبی در زمینه راه اندازی خانه های بهداشت و تجهیز و راه اندازی مراکز بهداشتی درمانی صورت گرفته است.خانه بهداشت درونکلای شرقی، گتاب ،گنج افروز، دونه سر، آهنگر کلا، عالی زمین، نوشیروانکلا و... از دیگر مصادیق آن است دکترمیکانیکی در ادامه با اشاره به ازیاد بیماران دیالیزی گفت تا سال 84این بخش با 6تخت و6دستگاه در 2 شیفت کاری با 99 نوبت در روز فعالیت داشت بعد از سال 84 تعداد تختها از 6 به 21 وتعداددستگاه از 6 به 21 در 4 شیفت کاری با 2000 نوبت دیالیز با حضور 3 تن از اساتید فوق تخصص نفرولوژیست وپرستاران مشغول ارائه خدمات به بیماران دیالیزی هستند وی همچنین گفت انجام بیش از 1000 پیوند کلیه موفق در بیمارستان شهید بهشتی مدیون حضور متخصصان، حمایت مسئولان است بطوریکه تاسال 84 هشت تخت غیر استاندارد فعالیت می کرد الان با 14 تخت بطور متوسط هفته ای 2 مورد پیوند کلیه در آن انجام می شود محیط فیزیکی مناسب مطابق با استانداردهای بهداشتی و آمادگی برای توریسم درمانی از ویژگیهای ان مرکز ست وی درخصوص نامگذاری سال جاری با عنوان"حماسه سیاسی حماسه اقتصادی" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: عناوینی که معظم له برای سال ها انتخاب می فرمایند حکیمانه است و امیدوارم همه افراد جامعه در جهت منویات مقام معظم رهبری گام بردارند.