افتخاری در حوزه علوم برای استان : دانشگاه علوم پزشكی بابل به تیپ یك ارتقا یافت

رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی بابل گفت: براساس رای صادره در جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشكی، با ارتقای دانشگاه علوم پزشكی بابل به دانشگاه تیپ یك موافقت شد وی اظهار كرد: دانشگاه علوم پزشكی بابل با شش دانشكده و 297عضو هیات علمی كه 12نفراز آنان استاد و 37 نفر دانشیار می باشند، حدود سه هزار دانشجو را در 62 رشته تحصیلی آموزش می دهد. دکتر میکانیکی گفت: این دانشگاه كه دارای هفت مركز آموزشی و درمانی است در زمینه پژوهشی توانسته است توفیقاتی را کسب نماید قرار گرفتن نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی در بین نشریات درجه اول دانشگاههای علوم پزشکی کشور،نمایه شدن مجله دوماهنامه علمی پژوهشی دانشگاه در پایگاههای معتبر علمی از قبیل Science Direct، Chemical Abstract ، Embase ، Scopus،نمایه شدن مجله Caspian Journal of Internal Medicine دانشگاه در پایگاههای معتبر علمی از قبیل Science Direct، Chemical Abstract ، Embase ، Scopus،راه اندازی دوره دکتری تخصصی پژوهشی برای 4 مرکز تحقیقات به تعداد 15 نفر،مورد استناد قرار گرفتن مقالات اعضای هیات علمی دانشگاه دربیش از 15 کتاب مرجع بین المللی در حیطه پزشکی ،اخذ مجوز و چاپ مجله international journal of cellular and molecular medicine ،پیگیری جهت اخذ مجوز مجله Caspian journal of dental research،راه اندازی واحد توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستانهای تابعه،راه اندازی 6 مرکز تحقیقاتی و اقدام برای راه اندازی 2 مرکز تحقیقات جدید،،برگزاری اولین همایش بین المللی تازه های سلولی و مولکولی در بیماریهای غیر واگیر در دانشگاه برگزاری همایش ملی متعدد ،راه اندازی مرکز رشد فنآوری نوین پزشکی کسب عنوان مقاله برترتوسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل درسالهای متوالی در همایشهای سالیانه پژوهشی دانشجویان دانشگا ههای علوم پزشکی کشور در ارتقا دانشگاه نقش داشته است .