اولین دانشکده طب سنتی درشمال کشوردر 25 اردیبهشت افتتاح خواهد شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل از افتتاح دانشکده طب سنتی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز چهارشنبه 25 اردیبهشت خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل :رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در جلسه هیئت رییسه امروز دوشنبه فرارسیدن ماه مبارک رجب ومیلادامام محمد باقر علیه السلام ،دریافت مجوزهای متعدد درزمینه آموزشی خصوصاارتقا دانشگاه علوم پزشکی بابل به تیپ یک را تبریک گفت وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای 62 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف است خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم تمام توان خود را در راستای رفع مشکلات جامعه و منطقه بکار گیریم و فعالیت‌های دانشگاهی خود را نیز گسترش دهیم. دکترمیکانیکی در پایان، گفت: دانشکده طب سنتی در روز چهارشنبه با حضور مسولین کشوری افتتاح خواهد شد .