افتتاح نخستین دانشکده طب سنتی شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل نخستین دانشکده طب سنتی شمال کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل صبح امروز 25/2/92با حضور دکتر عین اللهی معاون وزیر بهداشت ،دکتر مینایی ، حجت الاسلام ناصری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی دکتر میکانیکی رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی وهیئت رییسه راه‌اندازی شد. دکتر عین اللهی اظهار داشت: وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی بچندین علت توسعه طب سنتی را مورد توجه قرار داده است. وی علت توسعه طب سنتی در دنیا را به دودلیل عمده دانست و افزود: عدم رضایت از درمان‌های طب جدید به ویژه در باب بیماری‌های مزمن و همچنین استقلال در درمان ودارم وعدم وابستگی به خریداری دارو از خارج دوعامل مهم در توسعه طب سنتی از جانب وزارت بهداشت بوده است. دکتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک به دانشگاهیان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل جزو معدود دانشگاه‌های کشور است که موافقت اصولی تأسیس دانشکده طب سنتی را کسب کرده است، تصریح کرد: موافقت اصولی این دانشکده به عنوان نخستین دانشکده طب سنتی شمال کشور در 9 مرداد سال 91 در دویست و هجدهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مصوب شد و با امضای وزیر بهداشت، درمان پزشکی و آموزش پزشکی به این دانشگاه ابلاغ شد. میکانیکی اظهار داشت: درمانگاهی در بیمارستان شهید بهشتی بابل به عنوان سلامتکده طب سنتی برای خدمت‌رسانی به مردم مازندران آماده است . وی افزود: از بهمن ماه سال جاری 5دستیار تخصصی طب سنتی وارد دانشگاه شدند، این در حالی است که از سال آینده حداقل در یک رشته PhD دیگر (داروسازی طب سنتی) و نیز احتمالا در 10 رشته کاردانی مرتبط با طب سنتی، دانشجو می‌پذیرد. رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: عمده‌ترین کارکرد طب سنتی در بیماری‌های عملکردی (فانکشنال) بوده و در حال حاضر، رویکرد ما این است که در بیماری‌های با آسیب آناتومیک، کمتر وارد شویم. اگرچه حکمای قدیم قادر به درمان بسیاری از این نوع بیماری‌ها نیز بوده‌اند. وی افزود: در حال حاضر هدف ما جایگزین شدن به‌جای طب رایج غربی نیست، بلکه می‌خواهیم در کنار طب جدید، به درمان بیماران کمک کنیم.