مجوز دانشگاه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی بابل

ابلاغ رسمی ارتقا دانشگاه علوم پزشکی به تیپ یک ومجوز دانشگاه بین المللی روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل ششمين جشنواره دانشگاهي شهيد مطهري با تجليل و قدرداني از استادان نخبه و صاحب فرآيند برتر در حوزه آموزشي با حضور معاون وزیر بهداشت ، برگزار شد. ششمين جشنواره دانشگاهي شهيد مطهري به منظور شناسايي و انتخاب فرآيندهاي برتر آموزشي و تجليل و قدرداني از استادان نخبه، چهار شنبه 25ارديبهشت 92 با حضور دكتر عین اللهی معاون وزیربهداشت وهیئت همراه دکتر میکانیکی رييس دانشگاه، مسئولان و اساتيد ممتاز دانشگاه ودانشجویان در سالن آیت الله روحانی بابل برگزار و از 16 فرآيند آموزشي برتر تقدير شد. در اين مراسم دكتر عین اللهی ، با تبریک ارتقا دانشگاه علوم پزشکی بابل به تیپ یک گفت یکی ازاهداف بلندانقلاب بحث عدالت است با توجه به محرومیت بسیارزیادی که دربسیاری ازشهرها داشتیم هدف ماایجادعدالت درکل کشوربوده است آن چیزیکه امروزه دردنیا وکشورما مطرح می باشدبحت عدالت آموزشی است وی اظهار داشت ما معتقدیم درتمام نقاط کشوربه شکل ماموریتی درگیرکارکنیم درکشورعدالت رااجراکنیم ماموریت ها ی کشوری رابه دانشگا هها واگذارکنیم دانشگاه هاتوان آن راداردعین اللهی تصریح کرد دانشگاه بابل توانست با زحمات فراون با کم ترین امکانات به درجه ممتازدست پبداکندوی با قدردانی ازتلاش مدیریت دانشگاه ومدیریت آموزشی گفت :کسب موفقیت تیپ یک پایان موفقیت نیست بلکه یک شروع است شروع درخشان، با افتخارات وافرکه باید با دانشگاههای ممتازبه رقابت بپردازد وی اذعان داشت دانشگاه علوم پزشکی بابل یک دانشگاه پرتحرکی است بایدبه جای بلندی دست پیداکند دکتر عین اللهی درخصوص استاد گفت بزرگترین ثروت دانشگاه عضوهیات علمی می باشدیعنی نرم افزاری است که سخت افزاررابه کارمی گیردوی افزوداستادخودش بایدبدانداستاداست وشان ومنزلت این لقب رابداندشان اوشان انبیاست دکتر عین اللهی به خصوصیات استاد نظیر مطالعه فراوان آشنایی استادبه مطالعات اجتماعی خودسازی استاد ایجادحس خودباروری وخلاقیت دردانشجو استفاده استاد از امکانات موجوددرجهان ( آیتی اینترنت و....)نیز اشاره داشتند آخرین خبر خوش مورد اشاره دکتر عین اللهی دریافت مجوز دانشگاه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی بابل بود است وی گفت :خوشبختانه شرایط برای دانشگاه علوم پزشکی بابل فراهم شدتا این دانشگاه مجوزدانشگاه بین المللی رادریافت نمایدلذا اینجانب به ریاست دانشگاه که سابقه مدیریتی طولانی وموفق در این دانشگاه را داشته اند واساتید ارجمند تبریک می گویم دکتر عین اللهی هدف ایجاد دانشگاه بین الملل را کار با حداکثرقدرت ،بیان کرد واضافه کرد دومین هدف پذیرش دانشجوی خارج از کشور بخصوص درقالب بیداری اسلامی وجذب دانشجویان ایرانی که درخارج ازکشورند می باشد در ادامه نیز تاسیس اولین دانشکده طب سنتی دردانشگاه علوم پزشکی بابل رااز سوی وزیر محترم بهداشت به دانشگاهیان تبریک گفت ولوح تقدیر ارتقا دانشگاه علوم پزشکی به تیپ یک ومجوز دانشگاه بین المللی به نمایندگی از وزیر محترم بهداشت به دکتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل اهداکرد رييس دانشگاه علو م پزشکی ضمن تقدیر وتشکر از وزیر محترم بهداشت ومعاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در مكتب اسلام جايگاه رفيعي براي تعليم و تعلم قرار داده شده به نحوي كه خداوند در نخستين كلام پس از بعثت پيامبر از او خواست تا بخواند و در واقع خداوند خود را در جايگاه معلم قرار داده است. وي با اشاره به ارتقا آموزشی پژوهشی وبهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت همه ی پیشرفت های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان، معرفت، تعهد و ایثار معلم سیراب می شوند. از این منظر کشور وامدار همه ی استادانی است که بحق چراغ هدایت بشریت را به تاسی از پیامبر اعظم ( ص ) روشن و فروزان نگاه داشته اند.در ادامه دکتر مصطفی جوانیان نیز با تبریک ارتقا دانشگاه به تیپ یک خاطر نشان كرد: هر ساله تلاش مي شود تا شيوه آموزشي در دانشگاه بهبود يابد و اكنون نمي توان با روشهاي قديمي به آموزش و تعليم پرداخت خصوصا مسئله تكنولوژي مي تواند نقش موثري در توسعه آموزش ايفا نمايد. دكتر جوانیان ، ضمن ابراز خرسندي از روند رو به رشد دانشگاه گفت: موجب افتخار است كه هر روز شاهد رشد و اعتلا و بروز تحولات جديد در آن هستم. علي رغم شرايط كشوري وتحریمها، دانشگاه علوم پزشكي بابل همانند گذشته حركتي رو به جلو داشته است در ادامه دکتر علی منفرد شبستانی ، رييس مركز توسعه مطالعات EDC با ارائه گزارشي از نحوه داوري به مهم ترين برنامه هاي مركز توسعه مطالعات اشاره كرد و اظهار داشت: تقويت توانمند سازي اعضاي هيات علمي، تسريع و روان سازي فعاليت هاي پژوهشي، گسترش فعاليت هاي دانشجويي و افزايش تعاملات با دفاتر توسعه در دانشكده ها و بيمارستانها از جمله مهم ترين برنامه هاي اين مركز محسوب مي شود. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک روز استاد و خوش آمد گویی به مد عوین در خصوص شناخت اسما خداوند و شنا خت پدید ه ها و همچنین اسلامی نمودن علوم سخنرانی نمودند گفتنی است در این مراسم فراینداساتید ودانشجویان در سال 91در حیطه های مختلف معرفی واز آنان تقدیر شد ...