به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل :همایش یک‌روزه‌ی راهکارها وچالش‌ها ی پزشک خانواده وبیمه روستایی

همایش یک‌روزه‌ی راهکارها وچالش‌ها ی پزشک خانواده وبیمه روستایی با حضور میهمانانی ازوزارت بهداشت ،رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل وهیئت رییسه ،رییس اداره کل بیمه سلامت استان مازندران ، معاونین محترم بهداشتی سه استان شمالی وکارشناسان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این همایش که با حضوردکترفاطمه رخشانی معاون محترم وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی دکتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر صالح طبری رییس اداره کل بیمه سلامت استان مازندران ،هیئت رییسه ومعاونین بهداشتی وکارشناسان دانشگاههای سه استان روز 5شنبه 26 اردیبهشت 92 برگزار شده بود رضایت مندی از اجرای این طرح که از 7 سال پیش آغاز شده بود بازنگری شد .