مجوز تأسيس واحد بين‌الملل در دانشگاه علوم پزشكي بابل صادر شد

رییس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت: مجوز تأسيس واحد بين الملل در دانشگاه علوم پزشكي بابل با موافقت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي صادر شد. دکتر ابراهیم میکانیکی اظهار داشت: با تأسيس واحد بين الملل در بابل از اين پس دانشجوياني كه در زمان ثبت‌ نام براي حضور در كنكور سراسري واحد بين الملل را نيز انتخاب كرده باشند در صورت پذيرفته نشدن در دانشگاه دولتي مي‌توانند در واحد بين الملل اين دانشگاه ادامه تحصيل دهند. وي اضافه كرد: واحد بين الملل داراي ظرفيت محدودي بوده و تنها دانشجوياني كه وضعيت علمي آنها مورد تأييد دانشگاه باشد مي‌توانند در اين واحدها با پرداخت شهريه مشغول تحصيل شوند و شهريه دريافتي نيز در راستاي ارتقا سطح كيفي دانشگاه و رفع هزينه هاي دانشگاه صرف مي‌شود. وي بيان كرد: دانشگاه علوم پزشكي بابل در حال رايزني و مكاتبات اداراي براي فراهم كردن زمينه لازم براي پذيرش دانشجو است. وي اظهار داشت: واحد بين الملل زمينه پذيرش دانشجويان مقيم خارج از كشور را نيز دارد كه پذيرش دانشجوي خارج از كشور نيز بر مبناي رشته‌هاي موجود صورت مي‌گيرد.