برگزاری مسابقه ورزشی تنیس روی میز کارکنان واحد بابل

به مناسبت ولادت امام علی (ع) وسالروز آزادی خرمشهر یک دوره مسابقه تنیس روی میز بین ادارات شهرستان بابل دردانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل ازاداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی بابل این دانشگاه میزبان یک دوره مسابقه تنیس رومیزبین ادارات شهرستان بابل شداین مسابقه با شرکت 49 نفر درتاریخ 2/3/92 درسالن ورزشی شهیدمهرزادناظری دانشگاه برگزارگردید در این گزارش آمده است آقای حسین قریشی ازاصناف ، آقایان عبا س شیرزادوداوداسدپور ازدانشگاه علوم پزشکی بابل، مقام اول تا سوم را به دست آوردند. گفتنی است .به 8 نفرازگروه برترودسته دوم تیم دراین مسابقه جوایزی اهداگردید.