پیام تبریک رئیس مرکزمدیریت حوادث وفوریتها ی پزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل رئیس مرکزمدیریت حوادث وفوریتها ی پزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت« روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی» را تبریک گفت. متن پیام دکترطالبیان رییس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کشور به شرح ذیل است: با سلام واحترام ،عمده ترین عامل توسعه انسانی است. ارتباطات معقول ومنطقی براساس ارزش های جامعه است روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای مطلع وتوانا برمبنای همیاری گسترده تراست این روزشکوهمند رابه شما مشعل داران فروزان توسعه ارتباطی که با الهام ازهم اندیشی وهمسویی وبا ابتکاروامید، قانونمند، هدفمند وهوشمند، با صداقت، شجاعت وامانت ضمن حفظ مصالح میهن اسلامی ومنافع هموطنان عزیزمان درجهت انجام رسالت خطیر خودقرارمی دهید، تبریک وتهنیت عرض می نمایم.