رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل:

800 پرسنل علوم پزشکی بابل از فرزندان شهدا و ایثارگر هستند رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بیش از 800 پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بابل از فرزندان شهدا و ایثارگر هستند. ابراهیم میکانیکی در حاشیه برگزاری پنجمین همایش پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: این همایش به مدت پنج سال با هدف زنده نگه‌داشتن نام و خاطره شهدا برگزار می‌شود. وی افزود: شهدا افتخار کشور و سرمایه بزرگ معنوی و چراغ هدایت ما هستند، کسانی که رفتند تا اسلام بماند و ظلمت از جامعه برچیده شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: آنچه داریم از شهدا است و همه ما مدیون شهدا هستیم، وظیفه ما در این شرایط حساس حفظ دستاوردها و آرمان‌های شهدا است و این رسالت سنگین به دوش همه افراد جامعه است. میکانیکی تصریح کرد: حفظ آرمان‌های شهدا سبب ایجاد امنیت پایدار جامعه شده و نقشه مستکبران را خنثی خواهد کرد، شهدا به ما درس عزت و افتخار دادند و از هرگونه تسلیم و سازش با استکبار منع کردند. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل مفتخراست که 800 پرسنل آن از فرزندان شاهد و ایثارگران دفاع مقدس هستند، گفت: حضور این یادگاران ارزشی می‌تواند در پیاده‌کردن ارزش‌های اسلامی در محیط کاری بسیار موثر باشد تا همه کارمندان از منش آنها الگو بگیرند. میکانیکی گفت: امروزه یادگاران شهدا ثابت کردند که در همه عرصه‌های علمی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همچون پدران آسمانی خود قادر به خلق حماسه ماندگار بوده و پرچم‌دار ارزش‌های شهیدان در صحنه عمل هستند.