معاون بنیاد شهید مازندران:

300 نخبه مازندران از فرزندان شاهد هستند معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: 300 نخبه علمی و فرهنگی مازندران از فرزندان شاهد هستند. در پنجمین همایش پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: تاریخ پربرکت انقلاب با مجاهدت حکیمانه امام راحل، مقام رهبری و جانفشانی و ایثارگری شهیدان همیشه جاوید پیوندی جاودانه دارد. وی افزود: مجمع فرزندان شاهد به مدت 10 سال است که اقدام به برگزاری همایش پدران آسمانی در سطح کشور کردند که همزمان به مدت پنج سال در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می‌شود. این مسئول بیان داشت: شهدای ما تمام وقت خود را در راه خدا و اسلام گذاشتند و فرصت چندانی را به خانواده اختصاص ندادند، این فرزندان یادگار فداکاری‌های چنین مردان بزرگی هستند. مظلومی تصریح کرد: مهم‌ترین دغدغه امام راحل این بود که در بود و نبودش اجازه ندهیم انقلاب دست نامحرمان بیفتد و امروز نیز دغدغه رهبری این است که با هجمه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و نظامی دشمن از آرمان‌های شهدا غافل نشویم. وی اذعان داشت: همه ما در مقابل شهدا رسالت عظیمی به دوش داریم، اما رسالت فرزندان شهدا بسیار عظیم‌تر است چون پرچم‌دار این مسیر طولانی و سخت و حافظ منافع شهدا هستند.