تجهیز بیمارستان آیت‌ا... روحانی بابل به پیشرفته‌ترین دستگاه «ام آر آی»

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت‌ ا... روحانی بابل ، دکترمحمد تقی‌پوررئیس این مرکز گفت: این بیمارستان به یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری ام آر آی مجهز می‌شود. دکترمحمد تقی‌پور اظهار داشت: این دستگاه از مجهزترین و جدیدترین دستگاه تصویربرداری ام آر آی با قدرت 1.5 تسلا است که با مشارکت بخش خصوصی در بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل در آینده‌ای بسیار نزدیک بهره‌برداری می‌شود. وی بیان داشت: هم‌اکنون این دستگاه وارد بیمارستان شده و مراحل نصب را طی می‌کند که حدود 20 روز تا یک ماه به‌طول خواهد انجامید. این مسئول اظهار داشت: تاکنون مراکز آموزشی و درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل فاقد این دستگاه بوده که با همت و پیگیری مسئولان دانشگاهی و مشارکت بخش خصوصی این مهم به تحقق پیوست. تقی‌پور با اشاره به اینکه با راه‌اندازی ام آر آی٬ پکیج رادیولوژی بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل تکمیل می‌شود، گفت: امیدوارم که بتوانیم خدمتی کامل‌تر و بهتر به بیماران ارایه کنیم.