راه اندازی رشته جدید کارشناسی شنوایی شناسی دردانشگاه علوم پزشکی بابل

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: رشته جدید کارشناسی شنوایی شناسی در دانشگاه علوم پزشکی بابل راه اندازی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشگی بابل دکترجوانیان اظهار داشت: با راه اندازی این رشته، تعداد رشته های مرتبط با توانبخشی در این دانشگاه به3 رشته خواهد رسید. وی به پذیرش دانشجو در رشته شنوایی شناسی در سالجاری علاوه بردورشته فیزیوتراپی وگفتاردرمانی اشاره کرد وافزود: بدین ترتیب شرایط برای صدورمجوز اولین دانشکده توانبخشی درشمال کشورفراهم شدوما بزودی شاهدتاسیس اولین دانشکده توانبخشی استان دردانشگاه علوم پزشکی بابل خواهیم بود دکترجوانیان همچنین به پذیرش دانشجودرواحدبین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل اشاره کردوگفت ازبهمن سال جاری اولین دوره دانشجویان دررشته پزشکی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی وعلوم آزمایشگاهی دراین واحدپذیرفته خواهدشد. وی به موافقت راه اندازی سه رشته دردویست وبیست وچهارمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کردوافزود با راه اندازی دوره دستیاری رشته تخصصی روانپزشکی بیمارستانهای یحیی نژاد وروحانی و کارشناسی ارشد ناپیوسته میکروب شناسی پزشکی وکارشناسی رشته شنوایی شناسی ،سه دشتیار رشته تخصصی روانپزشکی ،4 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته میکروب شناسی پزشکی و20 دانشجو دررشته شنوایی شناسی پذیرش خواهند شد دکترجوانیان تصریح کرد: در مجموع 27 دانشجو از بهمن ماه امسال در این سه رشته پذیرش خواهند شد.