انعکاس خبر:معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر دادتاسیس نخستین دانشکده توانبخشی مازندران درخبرگزاری فارس

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: نخستین دانشکده توانبخشی مازندران به‌زودی در دانشگاه علوم پزشکی بابل تاسیس می‌شود. مصطفی جوانیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: رشته جدید کارشناسی شنوایی دانشگاه علوم پزشکی بابل راه‌اندازی شد.وی افزود: با راه‌اندازی این رشته، تعداد رشته‌های مرتبط با توانبخشی در این دانشگاه به سه رشته خواهد رسید. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل به پذیرش دانشجو در رشته شنوایی‌شناسی در سال جاری علاوه بر دو رشته فیزیوتراپی و گفتاردرمانی اشاره کرد و گفت: بدین ترتیب شرایط برای صدور مجوز اولین دانشکده توانبخشی در شمال کشور فراهم شد و ما بزودی شاهد تاسیس اولین دانشکده توانبخشی استان در دانشگاه علوم پزشکی بابل خواهیم بود. همچنین وی به موافقت راه‌اندازی سه رشته در جلسه شورای گسترش ‌علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی دوره دستیاری رشته تخصصی روانپزشکی بیمارستان‌های یحیی‌نژاد و روحانی، کارشناسی ارشد ناپیوسته میکروب‌شناسی پزشکی، کارشناسی رشته شنوایی‌شناسی، سه دستیار رشته تخصصی روانپزشکی، چهار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته میکروب‌شناسی پزشکی و 20 دانشجو در رشته شنوایی‌شناسی پذیرش خواهند شد.جوانیان تصریح کرد: در مجموع 27 دانشجو از بهمن ماه امسال در این سه رشته پذیرش خواهند شد. وی همچنین از راه‌اندازی رشته دستیاری تخصصی روانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد و اظهار داشت: به استناد رای صادره از جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با راه‌‌اندازی رشته‌های کارشناسی ارشد علوم تشریحی و کارشناسی ارشد میکروب‌شناسی از مهر ماه سال جاری موافقت به عمل آمد. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صدور مجوز تأسیس واحد بین‌الملل در دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد و گفت: مجوز تأسیس واحد بین‌الملل در دانشگاه علوم پزشکی بابل با موافقت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد. جوانیان اظهار داشت: با تأسیس واحد بین‌الملل در بابل از این پس دانشجویانی که در زمان ثبت‌ نام برای حضور در کنکور سراسری واحد بین‌الملل را نیز انتخاب کرده باشند، در صورت پذیرفته‌ نشدن در دانشگاه دولتی می‌توانند در واحد بین‌الملل این دانشگاه ادامه تحصیل دهند. این مسئول تصریح کرد: واحد بین‌الملل دارای ظرفیت محدودی بوده و تنها دانشجویانی که وضعیت علمی آنها مورد تأیید دانشگاه باشد می‌توانند در این واحدها با پرداخت شهریه مشغول تحصیل شوند و شهریه دریافتی نیز در راستای ارتقا سطح کیفی دانشگاه و رفع هزینه‌های دانشگاه صرف می‌شود. وی افزود: از بهمن سال جاری اولین دوره دانشجویان در رشته پزشکی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی و علوم آزمایشگاهی در این واحد پذیرفته خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال رایزنی و مکاتبات دارای برای فراهم کردن زمینه لازم برای پذیرش دانشجو است. جوانیان اظهار داشت: واحد بین‌الملل زمینه پذیرش دانشجویان مقیم خارج از کشور را نیز دارد که پذیرش دانشجوی خارج از کشور نیز بر مبنای رشته‌های موجود صورت می‌گیرد.