مرکز تحقيقات بيولوژي سلولي و ملکولي برگزار کرد

مرکز تحقيقات بيولوژي سلولي و ملکولي برگزار کرد کارگاه مقدماتي روشهاي بررسي ملکوليDNA به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل؛ مرکز تحقيقات بيولوژي سلولي و ملکولي کارگاه يک روزه کارگاه مقدماتي روشهاي بررسي ملکوليDNA را در روزهاي يکشنبه الي سه شنبه مورخ 10 الي 12/8/1388 از ساعت 8:30 الي 16:30 برگزار کرد. در اين کارگاه 20 نفر از کارشناسان و دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشکده پزشکي بابل حضور داشتند. قابل ذکر است: برنامه کارگاه در سه رشته از روش هاي ملکولي بشرح زيربود: 1- Extraction DNA-PCR 2- Restriction Fragment Length Polymorohism 3- Reverse Dot Blot گفتني است: اصول استخراجDNA و CPR، بصورت تئوري و عملي، اثر آنزيم محدود کننده بر محصولPCR، تهيه ژل آگاروز، الکتروفورز بر روي انواع ژل هاي آگاروز، PCR بر روي ژن بتاگلوبين، بررسي موتاسيون به روش RDB، RDB :دو رگه گيري، کاربردهايPCRدر پزشکي، RDB: واکنش شيميايي رنگزا و تفسير نتايج نظري از موضوعات برنامه اين سه روزه کارگاهها بود.