باهمکاري انجمن ديابت شهرستان و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي بابل دربيمارستان شهيد بهشتي بابل سمينار روز جهاني ديابت در بيمارستان شهيد بهشتي برگزارشد روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل؛روزپنجشنبه مورخ 23 آبان (14 نوامبر) سالروزتولد فردريک باتينگ کاشف انسولين بعنوان «روز جهاني ديابت» نامگذاري شده است با لحاظ شعار امسال »آموزش و پيشگيري از ديابت» با هدف افزايش آگاهي عمومي مردم در ارتباط با علل، عوارض، پيشگيري ودرمان ديابت همايشي با با همکاري انجمن ديابت شهرستان و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي بابل دربيمارستان شهيد بهشتي بابل برگزار کرد است. دراين راستا معاونت درمان دانشگاه علوم بز شکي بابل به مناسبت روز جهاني ديابت در سه بخش فعاليتهايي انجام داده است: 1- اطلاع رساني عمومي در سطح شهر بابل 2- برپايي سميناري در روز شنبه مورخ 23 آبان 1388 در بيمارستان شهيد بهشتي بابل و سخنراني علمي ويژه افراد ديابتي و جلسه پرسش و پاسخ و همچنين برگزاري جلسه آموزشي ويژه پرستاران با امتياز حضوري. در اين سمينار پزشکان، اساتيد و مسئو لين دانشگاه نيز حضور داشتند. قابل ذکر است: نمايندگي شرکت جابر کالاها نواع دستگاههاي تست قند خون، ترازوهاي ديجيتالي،دستگاه تزريق بدون درد و... و انواع مواد غذايي ديابتي نظير مواد غذايي کامور که در اصفهان تهيه مي شود مانند شکلات و... شيرين اما بدون قند، انواع نان ها و بيسکويت هاي جمانه از محصولات کرج،مربوط به بيماران ديابتي را جهت آشنايي بيشتر شرکت کنندگان ارائه نموده است.