پایان برنامه اعتباربخشی بزرگ‌ترین بیمارستان شمال کشور

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل ، دکتر محمد تقی‌پور رئیس این مرکز در مراسم اختتامیه برنامه اعتبار بخشی بزرگ‌ترین بیمارستان شمال کشور اظهار داشت: در این اعتبار بخشی گروهی متشکل از ارزیاب ارشد منتخب وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و حدود 15 نفر ارزیاب از دانشگاه علوم پزشکی بابل این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند. رئیس بیمارستان آیت‌ ا... روحانی(ره) بابل با اشاره اینکه برنامه اعتباربخشی سه دستاورد مهم برای بیمارستان داشته است، افزود: در ابتدا به نظر می‌رسید به دلیل حجم کار سنگین و زیاد و با توجه به اینکه این بیمارستان بزرگ‌ترین بیمارستان شمال کشور با اشغال تخت بالای 85 درصد شاید نتوان به‌نحو مطلوب کار اعتبار بخشی انجام پذیرد ولی با برنامه‌ریزی دقیق با امکانات موجود توانستیم کارهای بزرگ انجام دهیم. دکتر تقی‌پور تمرین کار، گروهی را دومین دستاورد مهم برنامه اعتبار بخشی عنوان کرد و بیان داشت: پرسنل این مرکز انجام کار، گروهی برای رسیدن به اهداف بزرگ را تمرین و تجربه کرده و تعهد و تخصص پرسنل مرکز بیشتر نمایان شد. وی اظهار داشت: جمع‌آوری زیادی از اطلاعات در بخش درمانی، آموزشی و پژوهشی و در اختیار اعضای هیئت علمی، پزشکان، پژوهشگران و دانشجویان قراردادن از دیگر دستاورد مهم این اعتباربخشی بود. این مسئول با اشاره به اینکه اکنون که اعتبار بخشی استقرار یافته باید برنامه‌ریزی کرد تا نهادینه شود، تصریح کرد: اعتبار بخشی تضمین‌کننده کیفیت بسته خدماتی است که بیمارستان ارائه می‌دهد. رئیس بیمارستان آیت‌ ا... روحانی(ره) بابل پیشنهاد داد تا کارگروهی برای تجزیه، تحلیل و بررسی نقاط ضعف و قوت تشکیل شود تا با برنامه‌ریزی دقیق و صحیح نقاط ضعف با توجه به امکانات موجود برطرف شود.