بیانیه جامعه دانشگاهی علوم پزشکی بابل

اساتید دانشجویان وکارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل با صدور بیانیه ای اقدام وقیحانه گروه های تروریستی سوریه در هتک حرمت به ساحت دخت بزرگوار امیرالمومنین (ع)حضرت زینب کبری (س)را محکوم کردند. در این بیانیه آمده است: قال الله تبارک وتعالی: إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصَادِ این بار دست جنایتکارانه گروه های تکفیری و وهابیان به هتک حرمت حرم کبریایی عقيله‏ي بني هاشم ام المصائب حضرت زینب کبری‌(س) آلوده شد که این اقدام شرم آور نه تنها در منطق امت اسلامی ، بلکه از سوی هر انسان آزاده ای در جهان محکوم است. در پشت پرده ، هتک حرمت و حمله به حرم مطهر پیام رسان عاشورا و کشته و مجروح شدن تعدادی از خادمان آن حرم شریف ، دست دشمنان قسم خورده اسلام ناب محمدی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و رژیم اشغالگر قدس به روشنی هویدا بوده و نشاندهنده اوج خشم آنان از مقاومت ملت سوریه در برابر زیاده خواهان و نیز ترس از گسترش بیداری اسلامی کشورهای منطقه است که با الهام گرفتن از انقلاب اسلامی ایران به دنبال برپایی حکومتی مبتنی بر احکام اسلامی هستند. امت اسلام این بار نیز با هوشیاری و حفظ وحدت و نیز اجتناب از ورود به هر گونه اختلافات مذهبی که همانا خواسته دشمنان مکتب اسلام است ، اقدامات گروه های تکفیری و وهابیان تندرو در حمله به حرم حضرت زینب کبری(س) را محکوم و به آنان در خصوص عواقب این حرکات مذبوحانه هشدار می دهد. در خاتمه این مصیبت جانگداز را به محضر مبارک امام منتقم حضرت بقیت الله الاعظم مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف ،ونائب برحقش حضرت امام خامنه ای اروحنا له الفدا علما و مراجع عظام شیعه تسلیت عرض می کنیم و نابودی عاملان این انفجار و هتک حرمت را از خدای قادر و متعال خواستاریم.