جلسه توديع ومعارفه مديران مالي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزارگرديد.

جلسه توديع ومعارفه مديران مالي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزارگرديد. به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل : جلسه توديع ومعارفه مديران مالي دانشگاه مورخ 30 آبان سال جاري برگزارگرديد. بنابراين گزارش در اين جلسه معاونين دانشگاه، روساي دانشکده ها، بيمارستانها، مديران فعلي معاونت توسعه مديريت ومنابع وواحد هاي ستادي وتابعه، مسئول روابط عمومي، مسئول حراست، وکارشناسان امور مالي دانشگاه حضور داشتند اين جلسه با تلاوت زيباي قرآن مجيدشروع ودر ادامه به ترتيب با سخنراني معاون توسعه مديريت ومنابع ،مديرمالي سابق ( جناب آقاي محسني ) وسرپرست امورمالي فعلي( جناب آقاي موسوي روشن) در ساعت 11:20 پايان پذيرفت محورعمومي سخنراني جلسه اهميت مبحث امور مالي ، شرايط مديرامورمالي، دارابودن اين دانشگاه به مديران و کارشناسان امين ، رزمنده، بسيجي، دقيق وکوشا، موانع ومشکلات موجود، راهکارهاي مقابله با آن در آينده، درخواست همکاري همه کارشناسان جهت رسيدن به مقصود ايده آل تشکر وقدرداني از زحمات مديرمالي سابق در مدت تصدي (جناب آقاي محسني ) ودر نهايت جناب آقاي موسوي به عنوان سرپرست امور مالي دانشگاه علوم پزشکي بابل معرفي گرديدند.