معاون دارو وغذا دانشگاه علوم پزشکي بابل از مبارزه جدي با قاچاق کالا هاي غيربهداشتي خبرداد معاون دارو وغذا دانشگاه علوم پزشکي بابل از مبارزه جدي با قاچاق کالا هاي غيربهداشتي خبرداد وگفت: در ماههاي گذشته بيش از 70بازديد از مراکز فروش لوازم بهداشتي ،سالنهاي ورزشي و... بعمل آمده است که5 مورد آن به همراه ماموران نيروي انتظامي و پرسنل اداره بازرگاني به عمل آمده است کالا هاي قاچاق وغيربهداشتي که درطي اين بازديدها کشف شده 960عدد ژل مو، پنج موردرنگ مو، پانزده عدد اسپري جنسي وياگرا و100 عدد ليدو کابين بود که اغلب توسط فروشندگان دوره گرد در بازار عرضه مي گردند معاون دارو وغذا دانشگاه علوم پزشکي بابل در مورد اقدامات انجام شده در جهت اطلاع رساني تشخيص فرآورده هاي بهداشتي و آرايشي مجاز ازغيرمجاز گفت :برگزاري اولين همايش يک روزه طرح ساماندهي فرآورده هاي بهداشتي وآرايشي ومکملهاي رژيمي غذايي با حضورمدير کل محترم امنيتي انتظامي ورئيس کميسيون مبارزه با قاچاق کالا وارزاستان وساير اعضاي کميسيون وهمچنين رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم بهداشتي و آرايشي وشرکت هاي دارويي و... با موضوع راههاي تشخيص فرآورده هاي بهداشتي و آرايشي مجاز ازغيرمجاز در بيمارستان شهيد بهشتي بابل ،برقراري نمايشگا ههايي از دارو ومکملهاي غيرمجاز وقاچاق کشف شده دربيمارستان شهيد بهشتي و مکان سابق معاونت غذا ودارو در خيابان شهيد مدرس ،چاپ وتوزيع بروشور از اقدامات اين معاونت در راستاي اطلا ع رساني به مردم شريف در تشخيص فرآورده هاي بهداشتي و آرايشي مجاز ازغيرمجاز بوده است. معاون دارو وغذا همچنين ازبرگزاري جلسات ماهانه در کميته پيشگيري وسامانه اقتصادي خبر داد وگفت اين جلسات همه ماهه در سازمان بازرگاني استان برگزار مي گردد معاون دارو وغذا دانشگاه علوم پزشکي بابل همچنين از کاهش ميزان قاچاق کالا خبر داد وگفت :ميزان قاچاق اين اقلام در مقايسه به سال گذشته به علت اطلاع رساني خوب،نظارت دقيقتر واقدامات مناسب ، همگام بودن باکميسيون مبارزه با قاچاق کالا وارز استان کاهش يافته است .