ازاساتيدوپژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکي بابل تجليل وقدرداني شد.

ازاساتيدوپژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکي بابل تجليل وقدرداني شد. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل همزمان با هفته پژوهش معاونت تحقيقات وپشتيباني دانشگاه علوم پزشکي بابل مراسمي درسالن شهيدشجاعيان دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزارنمود اين مراسم که با حضور مسئولين دانشگاه ومراکز تحقيقاتي دانشگاه ،اساتيد وکارکنان در تاريخ 29/9/88 برگزار شده بود معاون تحقيقات وفناوري ضمن خيرمقدم به حضاروتشکرازاعضاء هيئت علمي به تبيين اهداف وبرنامه هاي اين معاونت پرداخت . معاون تحقيقات وفناوري دانشگاه دربخشي ازسخنان خودبه برنامه هاي آينده اين معاونت اشاره کرد وگفت :ارتقاء اعضاء هيئت علمي، اجباري شدن نوشتن حداقل يک مقاله درسال ،احداث پژوهشکده ،راه اندازي مراکز رشدانتقال تکنولوژي ازدانشگاه ها داخلي وخارجي واصلاح ساختار کميته تحقيقات دانشجويي ازجمله برنامه هاي آينده اين معاونت ميباشد وي همچنين ازدکتر ابراهيم ميکانيکي رياست دانشگاه ومعاونت توسعه مديريت ومنابع به علت حمايت همه جانبه تشکروقدرداني کرد درادامه مراسم ، روساي مراکز بيماريهاي غيرواگيرکودکان ، مرکز تحقيقات بيماريهاي عفوني، مرکز تحقيقات مواددنداني دانشکده دندانپزشکي ، مرکز تحقيقات سلولي مولکولي، نماينده مرکز تحقيقات باروري وناباروري هريک به تفکيک اقدامات وفعاليتهاي انجام شده واهداف روبه آينده مراکزاشاره کردند درانتهاي اين مراسم ازاساتيدوپژوهشگران برتر،صاحبان پژوهشهاي علمي ، کتاب، مقاله وشرکت کنندگان درهمايشهاي داخلي وخارجي تجليل وقدرداني شد.