کانون دانشجويي هلال احمرمعاونت دانشجوي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار کرد

کانون دانشجويي هلال احمرمعاونت دانشجوي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل از دانشگا هياني که در حمايت ازکودکان نيازمند سرطاني قدمي برداشته اند قدرداني کرد متن تقدير نامه به اين شرح است . با ياري سبزتمام دانشگاهيان عزيز به ويژ ه دانشجويان خير مبلغ 000/500/1 تومان درحمايت ازکودکان نيازمندسرطاني جمع آوري ودراختيارانجمن ياري به کودکان مبتلا به سرطان شهرستان بابل قرارگرفت با تشکرازهمه اين عزيزان وآرزوي سلامت توفيق روزافزون قابل ذکر است اين اقدام در دهه غدير ودر قالب فروش غذاي خانگي در کنار نمايشگاه فرهنگي انجام شد.