افتتاح دومین ایستگاه مطالعه بابل در بیمارستان آیت ا... روحانی (ره)بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره)بابل، مراسم افتتاح دومین ایستگاه مطالعه بابل در این مرکز با حضور آقای امام زاده مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مازندران ، دکتر تقی پور رئیس بیمارستان و دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان و عضو شورای شهرو دیگر مدعومین در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد. آقای امامزاده در افتتاح دومین ایستگاه مطالعه درشهرستان بابل در بیمارستان آیت ا..روحانی بابل اظهارداشت: تجربه نشان داده که درست زمانی که مطالعه راازجامعه جدا وکتاب را از محوریت دانش افزایی حذف کردند در کمال بی خبری زمینه ورود استعمارگران به کشوربخصوص زمان قاجار فراهم شد. این مسئول تصریح کرد: ابتکار ایستگاه مطالعه توسط رهبر معظم انقلاب که کتابخوان حرفه ای است دراین راستا که کتاب باید آسان به دست مردم برسد انجام گرفت. وی اذعان داشت: ایستگاه مطالعه در مکان های پرتردد که مردم خدمات عمومی دریافت می کنند طراحی شده که در حوزه نشر ،تولید محتوی براساس نیازسنجی مخاطبان صورت می گیرد. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مازندران گفت: در طرح ایستگاه مطالعه 90 عنوان کتاب در قفسه 15 گانه ایستگاه مطالعه براساس نیاز مخاطب عرضه می شود که شمارگان چاپ هرعنوان کتاب به 150 هزارجلد می رسد. امامزاده بیان داشت: پنج عنوان کتاب این ایستگاه مربوط به کودکان ونوجوانان ،10 عنوان برای بزرگسالان وکم سوادان در حوزه دین،علوم اجتماعی،ادبیات،تاریخ،رمان،زن وخانواده بخصوص برای تحکیم مبانی خانواده ارائه می شود. همچنین دکترمحمد تقی پور در حاشیه افتتاح دومین ایستگاه مطالعه بابل در این مرکز اظهارداشت: دين اسلام وآموزه های دینی برای مطالعه، کتابخوانی و کسب علم ارزش و اعتبار خاصی قائل شده تاجایی که معجزه پيامبر اکرم (ص) کتاب بوده و اولين آياتی که بر پيامبر (ص) نازل شده امر به خواندن نموده وبه کتاب، قلم و علم، قسم ياد می‌کند . رئیس بیمارستان آیت ا... روحانی(ره)بابل افزود: امروزه در دنیا توجه به بسترسازی‌های لازم و ايجاد مراکز کتابخوانی ، کتابخانه‌ها ، مراکز اطلاع‌رسانی و ترويج فرهنگ مطالعه از راه های مختلف، امری لازم و ضروری است. وی تصریح کرد: کتاب و کتابخوانی، هنوز در میان مخاطبان و علاقه مندان به مطالعه و تحقیق جایگاه ویژه خود را دارد و بخشی از سبد فرهنگی این اقشار را به خود اختصاص می دهدو تاثیرمهمی درافزایش میزان اطلاعات و آگاهی افراد جوامع برجا می گذارد. تقی پوراذعان داشت: هیج دولت و ملتی از اینکه فرهنگ کتاب خوانی و درک معارف بیشتر و فهم افزون تر علوم و آشنایی با پیشرفت ها در جامعه اش، توسعه و گسترش کمی و کیفی بیابد لطمه نمی بیند بلکه بی تردید نفع آن،متوجه جامعه خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: اداره یک جامعه اهل مطالعه ، فهیم و با فرهنگ، بسیارآسان تر از جامعه ای است که از علم و دانش فاصله دارد و قطعا به صرفه و صلاح نیز نزدیک تر است.