غبارروبي و عطرافشاني مزار شهدا همزمان با ایام ا.. دهه فجر در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، بمناسبت گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي غبارروبي و عطرافشاني مزار شهدا روز شنبه مورخ 12/11/92 با حضور دکتر سید مظفر ربیعی سرپرست دانشگاه ،دکتر سید عارف هاشمی رییس دفتر و روابط عمومی دانشگاه ، اعضای هیئت رییسه ،اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد در اين مراسم سرپرست محترم دانشگاه ،رییس دفتر و روابط عمومی دانشگاه ، اساتيد، كاركنان هيئت رييسه دانشگاه، كارمندان، اساتيد و تعدادي از دانشجويان و تشكلهاي دانشجويي حضور داشتند كه ضمن عرض ارادت نسبت به مقام والاي شهداي گلگون كفن انقلاب اسلامي عهد و پيمان ديرينه خود را با آزادي خواهي، استقلال، وحدت كلمه و ايمان انقلابي بانيان پيروزي ايران اسلامي تجديد كردند. لازم به ذكر است كه حاضران در مراسم با اهداي شاخه گل ، مزار مطهر شهدا را عطر باران كردند.