انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه

طي حکمي از سوي آقای دکتر سیدمظفرربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکي بابل، آقای محمودحاجی احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه به سمت سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه منصوب گرديد در این حکم آمده است : آقای محمودحاجی احمدی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه سلا م علیکم با احترام ،نظربه تعهد وشایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت توسعه مدیرت ومنابع دانشگاه منصوب می شویدتا به اتکال به ذات باری تعالی ورعایت جوانب شرعی وقانونی انجام وظیفه نمایید.امیدوارم با بکارگیری نیروهای صاحب نظر نهایت تلاش خودرا درجهت بهبودوپویایی حوزه مذکورمبذول داشته ودرراه پیشبرد اهداف دانشگاه ازهیچ کوششی دریغ ننمایید توفیق شمارا ازدرگاه حضرت احدیت صمیمانه خواستارم.