انتصاب مشاور ریاست دانشگاه

طي حکمي از سوي آقای دکتر سیدمظفرربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکي بابل، دکتر علیرضا سفیدچیان به عنوان مشاورونماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه درمجامع وجلسات در غیاب ایشان منصوب گرديد...

طي حکمي از سوي آقای دکتر سیدمظفرربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکي بابل، آقای دکتر علیرضا سفیدچیان به عنوان مشاورونماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه درمجامع وجلسات در غیاب ایشان، منصوب گرديد در این حکم آمده است : آقای دکتر علیرضا سفید چیان متخصص محترم اعصاب و روان سلام علیکم با آرزوی توفیقات روز افزون برای جنابعالی و با تقدیر و تشکر از زحمات مفید و موثرتان در معاونت توسعه و مدیریت نیروی انسانی ، به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در مجامع و جلسات در غیاب اینجانب منصوب می گردید امید است با اتکال به خداوند متعال و استعانت از ذات باریتعالی موفق و موید باشید.