نمایش آثار طراحان گرافیک با موضوع اهدای عضو

آثار ۵۳ طراح گرافیک با موضوع اهدای عضو و با عنوان «در تو زندگی خواهم کرد» به نمایش درآمد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نمایشگاه آثار جشنواره پوستر «در تو زندگی خواهم کرد» که با رویکرد اهدای عضو به شکل بین المللی توسط جشنواره مجازی افدستا و با حمایت مدرسه ایده برگزار شد آثار برگزیده با موضوع اهدا عضو پس از مرگ مغزی در تو زندگی خواهم کرد از تاریخ 11/11/92 الی 16/11/92 در بابل گالری خیام با حضور جمع کثیری از مردم درحال برگزاری است گفتنی است گروه موسیقی سنتی و ثبت نام حضوری جهت دریافت کارت اهدا عضو از برنامه های این مراسم بوده است گفتنی است جشنواره مجازی افدستا، مسابقه طراحی پوستر «در تو زندگی خواهم کرد» را با رویکردی به اهدا اعضای بدن پس از مرگ در سطح بین المللی و با حمایت مدرسه ایده برگزار کرد. در این جشنواره 73 اثراز 53 هنرمند در گالری ایده به نمایش در آمده است.