برگزاری جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به مناسبت دهه مبارک فجر و به میمنت سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، جشن بزرگ پیروزی انقلاب به همت ستاد دهه فجر دانشگاه و انجمن اسلامی دانشجویان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مراسم جشن انقلاب روز یکشنبه مورخ 27/11/92 با حضور ایمان عمویی مشاور معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ،دکتر سلطانپور معاون دانشجویی فرهنگی ،خانم دکتر جهانیان مدیر فرهنگی ، دانشجویان و جمعی از کارکنان در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد. در این مراسم جناب آقای ایمان عمویی مشاور معاون ستاد احیای امربه معروف و نهی ازمنکر در خصوص جنگ نرم و تاثیر آن سخنرانی نمودند . قابل ذکر است پخش کلیپ و قرعه کشی برندگان مسابقه (سوالات در خصوص دهه فجر) از برنامه های این مراسم بوده است .