انعکاس خبر رتبه چهارم دانشگاه علوم پزشکی بابل در روزنامه کیهان

سرپرست دا نشگاه علوم پزشکی با بل: دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین 50 دانشگاه کشور در طرح رتبه بندی آ موزشی دانشگاه های علوم پزشکی (طرح راد )رتبه چهارم را کسب کرد بابل-خبرنگار کیهان : دکتر سید مظفر ربیعی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک کسب رتبه چهارم به دانشگاهیان گفت :مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین 50 دانشگاه کشور در طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی (طرح راد ) با امتیاز 12.94 از 100 ،رتبه چهارم را کسب کرده است .وی گفت :با توجه به اینکه پایش و ارزشیابی نظام آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور یکی از کلیدی ترین و مهمترین موضاعات مدیریتی می باشد ،همزمان با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، رتبه بندی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز از اوایل خرداد ماه 1390 شروع شده است . این طرح با عنوان «طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور (طرح راد )» توسط حوزه معاونت آموزشی وزارت متبوع و به منظور تدوین برای رتبه بندی حوزه آموزش آکادمیک دانشگاههای علوم پزشکی کشور ایجاد و شکل گرفته است .وی این رتبه بندی را مبتنی بر فرآیندهای نظام آموزشی دانشگاه ها عنوان و خاطر نشان کرد :این طرح برای نخستین بار به صورت آزمایشی انجام شد و نتایج حاصل از آن نشان دهنده تصویری نسبتا روشن از وضعیت موجود در نظام آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.