به مناسبت بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه

به مناسبت بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه ديداردانشجويان دانشگاه علوم پزشکي بابل با مرجع عاليقدرحضرت آيت ا... مکارم شيرازي به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي بابل در راستاي بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه و عمق بخشيدن به پيوند دروس علمي و ديني در جامعه فرهيخته حوزوي و دانشگاهي ديداري را با مرجع عاليقدرحضرت آيت ا... مکارم شيرازي در روز چهارشنبه مورخ 26 آذر 1388 ساعت 10 صبح در دفتر معظم له داشته اند. در اين گزارش آمده است اين ديدار با توجه به حساسيت اوضاع سياسي کشور، روشن شدن مسائل در ذهن دانشجويان، در صدر آن تجديد ميثاق با آرمان هاي امام راحل(ره) و تجديد بيعت با مقام معظم رهبري راصورت پذيرفته است. گفتني است: برگزاري راهپيمايي در راستاي پيروي از آرمانهاي خصرت امام خميني(ره) و تجديد بيعت با رهبر معظم انقلاب آيت الله خامنه اي، زيارت حضرت معصومه، برگزاري دعاي کميل در مسجد جمکران، زيارت حرم امام خميني(ره)، توزيع گاهنامه فرهنگي ،برگزاري مسابقه فرهنگي و اهداي جوايز به 6 نفر از برگزيدگان از ديگر برنامه هاي اردو بوده است. قابل ذکر است: تعداد 55 نفر از دانشجويان در اين اردو شرکت کرده اند.