برگزاری همایش تعامل وتقابل عصرنوین با فرهنگ ما دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کانون سلامت دانشجویی دانشگاه همایش تعامل وتقابل عصرنوین با فرهنگ مورخ 13/12/92 با حضور دکتر عمویی معاون دانشجویی فرهنگی ،اساتید ،همکاران ودانشجویان درسالن شهیدشجاعیان دانشگاه برگزار نمود درابتدای مراسم آقای حسینی دبیر کانون سلامت : گزارشی مختصر از عملکرد کانون سلامت دانشگاه ارائه دادندواظهارداشتندرسالت کانون سلامت ارگان دانشجویی است تحت نظارت معاونت دانشجویی برای آموزش وترویج پیشگیری ازآسیب ها وبیماری ها وترویج ارزشهای دینی دربین دانشجویان است این کانون دارای کمیته سلامت اجتماعی، سلامت محیط زیست، سلامت روان وروانپزشکی، دارای امتیاز نشریه وبلاگ می باشد درادامه خانم دکترفردوسی کارشناس مسائل تربیتی ومدیرگروه روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دراین مراسم پیرامون مسائل تعامل ،همکاری عمل وتقابل ،رویارویی با مسئله سخنانی راایرادنمودند وی بیان داشت درتحقیقات روانشناختی درموردفیس بوک به این نتیجه رسیده ایم نقش مهمی درتعامل اجتماعی وعاطفی ودرعزت نفس جوانان نوجوانان داردوی گفت:اولین بار فیس بوک توسط یک دانشجو به نام مارک زاکر برگ ازدانشگاه هاروارد راه اندازی نموده واسم فیس بوک را اازنام کتابی گرفته که هرسال به دانشجویان اهدا می شوند وعکس آنها داخل کتاب بوده است درسال 2011 تحقیقات نشان داده نهصد میلیون کاربر عضو آن شبکه هستند وباعث رونق این شبکه شدند ازعوامل گرایش به فیس بوک 80% مربوط به کشور آمریکا ، انکلیس وکانادا می باشد نتیجه میان نیاز روحی وروانی ونیاز به رقابت به استقلال یک همبستگی ایجادشد خانم دکتر تاکید داشتند 25% ازکاربران فقط جهت پیدا کردن دوست برای خودشان بوده وبیشترین کاربرمربوط به خانم ها می باشدازمعضلات این شبکه : حضور آدم های خودشیفته،حضور افراد جهت گذراندن وقت ، حضور افراد بخاطر نیاز به افزایش محبوبیت: تاثیر فیس بوک برکاهش سرمایه اجتماعی پیوندی درخانواده ،ازجمله موارد یادشده بود دکتر فردوسی بیان داشت روان شناسان افراد را به دو گروه تقسیم می کنند : درون گرا ، برون گرا افراد درون گرا دوستان زیادی ندارند–مسائل درون را افشامی نمایند افراد برون گرا : اجتماعی هستند-روحیه جمع گرا دارند- وی افزود:ویژیگی کاربرانی که از فیس بوک استفاده می کنند:1- احساس تعلق 2- خودمانی بودن3-خودشیفتگی4-عزت نفس رها شده 5-هیجان طلبی ها6-شخصیت های ضد اجتماعی است کاربران فیس بوک باید افراد هوشمند باشند . . در بخش پایانی این همایش بیش از 20 سئوال بصورت مکتوب پبرامون ازدواج ، تاثیر فیس بوک درازدواج، افت تحصیلی فرزندان هنگام سرگرمی با اینترنت، فیلتر بودن این شبکه ، فرزندان فراری از مدرسه , ، فضاهای مثل فیس بوک که خانواده ها را هدف قرار داده ، روشهای مثبت اندیشی و ... مطرح شد که پاسخ لازم از طرف خانم دکتر فردوسی ارایه گردید.