بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل ازمرکز معلولین نوشیروانی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در ظهر دهمین روز از بهار 93 آقای دکتر ربیعی ریاست دانشگاه علوم بزشکی بابل به همراه دکتر هاشمی(رئیس دفتروروابط عمومی دانشگاه)، دکتر اشرفیان(معاونت بهداشتی) و آقای موسوی(مدیر حراست دانشگاه) ازمعلولین مؤسسه خیریه نوشیروانی عیادت نمودند. دکتر ربیعی بعد از بازدید از معلولین ضمن گرامیداشت زنده یاد نوشیروانی اظهار داشت خدمت به معلولین در این مؤسسه را بسیار ارزشمند خواند واز مددیاران مؤسسه تقدیر کردند. ایشان در ادامه بیان داشتند که دانشگاه علوم پزشکی بابل آمادگی دارددرحدامکان همه نوع خدمات بهداشتی ودرمانی جهت بهبودوضعیت مددجویان وتوانخواهان آن مرکز راتامین نماید در پایان دکتر ربیعی گفت: برنامه ریزی می کنیم تا دانشجویان دانشگاه عوم پزشکی بابل با توجه به رشته تحصیلی شان به صورت گروهی از معلولین آن مرکز بازدید بعمل آورند.