بزرگداشت بيستمين سالگرد ارتحال امام خميني در دانشگاه علوم پزشکي بابل

بزرگداشت بيستمين سالگرد ارتحال امام خميني در دانشگاه علوم پزشکي بابل به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت دانشجويي – فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل در راستاي تکريم از بنيانگذار انقلاب طبق مصوبه شوراي فرهنگي دانشگاه باهماهنگي ستاد شهرستاني بزرگداشت بيستمين سالگرد ارتحال امام خميني ، اقدام به برگزاري اردوي تهران، قم و کاشان نمود. به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل، تعداد 130 نفر به قيد قرعه که 80 نفر از دانشجويان دختر و 50 نفر نيزاز دانشجويان پسر بودند در اين اردو شرکت داشتند يادآور مي شود اولويت با کساني بود که براي اولين بار ثبت نام نمودند. گفتني است: زمان اردو از روز دوشنبه مورخ 11/3/1388 پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و پايان آن در روز پنج شنبه مورخ 14/3/1388 پس از برگزاري مراسم ارتحال امام بوده است. قابل ذکر است: بازديد از موزه باغ فين کاشان، کارخانه گلاب قمصر، از بيت امام و کتابخانه آيت الله مرعشي زيارت حضرت معصومه و مسجد جمکران، کوه خضر نبي وشرکت در مراسم ارتحال امام از برنامه هاي اين اردودانشجويي بود.