اولين فصلنامه سلامت بيمارستان شهيد دکتر بهشتي بابل در سال 1388 منتشر شد.

اولين فصلنامه سلامت بيمارستان شهيد دکتر بهشتي بابل در سال 1388 منتشر شد.به نقل از روابط عمومي بيمارستان شهيد بهشتي بابل، اولين فصلنامه سلامت بيمارستان شهيد بهشتي بابل در سال 1388 منتشر ودر مراسم روز پرستار دانشگاه علوم پزشکي بابل توزيع شد

اولين فصلنامه سلامت بيمارستان شهيد دکتر بهشتي بابل در سال 1388 منتشر شد. به نقل از روابط عمومي بيمارستان شهيد بهشتي بابل، اولين فصلنامه سلامت بيمارستان شهيد بهشتي بابل در سال 1388 منتشر ودر مراسم روز پرستار دانشگاه علوم پزشکي بابل توزيع شد. گفتني است: در اين ويژه نامه مطالب زير را مي خوانيم: سرمقاله، مصاحبه با رئيس محترم دانشگاه علوم پزشکي بابل، جراحي زيبايي فک، استرس هاي شغلي و راهکارهاي درماني، مصاحبه با رئيس بيمارستان آيت الله روحاني، مکانيسم ايجاد آترواسکلروز و عوارض ناشي از آن، هپاتيت چيست، گفتگو با دکتر نوين نيکبخش جراح و فوق تخصص جراحي توراکس، دستهاي تميز دستهاي سالمتري هستند، گزارش يک مورد مسموميت با قرص برنج، گفتگو با خانم منيژه عرشي سرپرستار بخش ICU بيمارستان، افزايش فشار داخل جمجمهIICP ، نکاتي تازه در مورد فشارخون، مفاهيم پايه صدمات عضلاني اسکلتي، تغذيه در بيماران قلبي، گزارش کتبي و شفاهي در پرستاري، ورزشهاي مخصوص مغز و فوايد آن، پاي ديابتي، ويژگي هاي انقلاب اسلامي، حسادت سدي در مسير پيشرفت، آيين نامه اجرايي قانون مجازات خودداري از کمک به مصدومين و رفع مخاطرات جاني، ERCP، خاطره، چرا 75 درصد زوج ها از زندگيشان لذت نمي برند و ضرب المثل هاي قرآني.