نشست فرزندان شاهد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،اولین نشست ماهیانه مجمع فرزندان شاهد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکترربیعی باحضورمعاون فرهنگی، رئیس دفترریاست وروابط عمومی دانشگاه درروز چهارشنبه مورخ 31/2/93 درمسجدامام علی (ع) برگزارشد. در این نشست دکتر ربیعی با بیان اینکه همه ما باید برای شهیدان به عنوان کسی که بالاترین سرمایه شان را درطبق اخلاص گذاشته اند احترام وارزش قا ئل شویم وی خاطر نشان کرد:اگر امروز امنیت آرامش و عزت وافتخار داریم ،مرهون شهدای بزرگی است که بر گردن همه ما حق دارند . در ادامه مجمع فرزندان شاهدازفراهم نمودن این نشست صمیمی با ریاست محترم دانشگاه ازجناب آقای دکترربیعی تشکرو قدردانی نمودند.