اطلاعیه/اولین هما یش دستا وردهای پژوهشی در حوزه اداری- مالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری-مالی روز پنج شنبه 6 شهریور 1393 در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار می شود . قابل ذکر است آخرین مهلت ارسال خلاصه مقاله 18 مرداد 1393 می باشد .دبیر خانه همایش با همکاری گروه تشکیلات آموزش و طبقه بندی مشاغل دانشگاه کارگاه چکیده نویسی را برای کلیه کارکنان شاغل در حیطه اداری –مالی که مدرک تحصیلی کاردانی و بالاتر را دارند در روزهای یکشنبه تا سه شنبه (تا قبل از ماه مبارک رمضان )برگزار می نماید همکاران مذکور با معرفی کتبی مدیر امور اداری واحد مربوطه می توانند در کارگاه مذکور شرکت نمایند . گفتنی است : مدیران و کلیه کارکنان اداری – مالی و سایر حیطه های شاخص در دانشگاه علوم پزشکی بابل می توانند در چارچوب محورهای همایش مقالات خود را بصورت چکیده از طریق پست الکترونیک به دبیر خانه همایش به آدرس conference.mubabol@gmail.com ارسال یا با شماره تلفن 5-2199593 داخلی 224 و2190568 تماس حاصل فرمایند .