اولین نشست بسیج اساتید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،31 خردادمصادف با سالروزشهادت شهیدچمران بنام بسیج اساتید نامگذاری شده به همین مضمون اولین نشست بسیج اساتید با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر ربیعی ،دکتر عباس نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،و دکتر اسدی مسئول بسیج جامعه پزشکی سلامت شهرستان بابل، معاونین محترم دانشگاه، ریس دفتر ریاست وروابط عمومی دانشگاه واعضاء محترم هیات علمی مورخ 4/3/93 در اتاق شورا معاونت پژوهشی برگزار گردید. گفتنی است این نشست با استقبال خوب اعضای هیات علمی واقع شده که می تواند نوید بخش آینده ای روشن و با نشاط فرهنگی با حضور نخبگان و اساتید بسیجی در عرصه دانشگاه باشد .وهمچنین نشست بسیج اساتیددرتقویم فرهنگی دانشگاه به ثبت رسیده است .