برگزاری مسابقات پینگ پنگ وتنیس روی میزدردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ، به مناسبت سوم خردادیک دوره مسابقات پینگ پنگ وتنیس روی میزروزشنبه مورخ 3/3/93 با حضور13 نفرازکارکنان درسالن شهیدناظری دانشگاه برگزارنمود. گفتنی است این مسابقه دریک جدول دوره ای دردوگروه AوB تقسیم شده که مقام اول این دوره مسابقات رامعاونت دانشجویی ،مقام دوم دانشکده پزشکی ،مقام سوم بخش آناتومی کسب کردند قابل ذکر است کاپ اخلاق ازطرف هیات برگزاری مسابقات به آقای حسن کاوه ازواحداموال داده ، وهمچنین به افرادبرتردراین دوره ازمسابقات جوایزی اهداشد.