بازديد استاندار مازندران از چگونگی اجرای طرح تحول نظام سلامت در بيمارستان آیت الله روحانی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،ششم خردادمصادف با عید سعید مبعث ،دکترربیع فلاح استاندارمازندران وهیئت همراه با حضورمهندس ملایی فرماندارویژه شهرستان بابل ودکترربیعی ریاست دانشگاه، درراستای عملیاتی شدن طرح تحول سلامت دربیمارستان آیت الله روحانی بابل بازدیدبه عمل آوردند. دراین بازدید چندساعته استاندار ازبخشهای مختلف بیمارستان بازدید وازنزدیک با بیماران وهمراهان میزان رضایتمندی آنان راازطرح تحول نظام سلامت جویا شدند. دکترفلاح ضمن بازدید، از زحمات پرسنل بیمارستان که توا نسته اند به خوبی و مطمئن فاز اول این طرح تحول نظام سلامت را اجراء کنند، تقدیر و تشکر نموده ،وخواستارتلاش همه جانبه مسئولین برای بهترعملیاتی شدن طرح تحول سلامت شدند.