استقبال جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی بابل از کاروان پیاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،کاروان پیاده زائران حرم مطهر امام (ره) شهرستان بابل با استقبال جمعی از مدیران و همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل وارد آبعلی شدند . گفتنی است، این کاروان که با پای پیاده به قصد زیارت حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شرکت در مراسم سوگواری سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) در تاریخ 7/3/93 از شهرستان بابل حرکت کرده، و در تاریخ 11/3/93 وارد شهرآبعلی شدند . همچنین قابل ذکر است پذیرایی این کاروان پیاده بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بابل وبیمارستانهای تابعه و دیگر ادارات شهرستان بابل بوده است.