معارفه رئیس جدیددانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،مراسم تودیع ومعارفه ریاست دانشکده دندانپزشکی با حضورمعاون آموزشی دانشگاه ،اعضای هیات علمی، جمعی ازهمکاران ودانشجویان دانشکده دندانپزشکی مورخ 12/3/93 درسالن دانشکده دندانپزشکی برگزارشد. دراین مراسم دکترزاهدپاشا معاون آموزشی دانشگاه طی سخنانی اززحمات وخدمات دکترعلاقمند دردوران تصدی ریاست طی 8 سال تقدیروتشکرنموده وهمچنین انتخاب دکتراحسان موعودی بعنوان رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی تبریک وتهنیت گفت. ودرپایان با اهداء لوح سپاس اززحمات رئیس سابق دانشکده تقدیروتشکرشد.