همايش يکروزه بهداشت محيط در بيمارستان ها

همايش يکروزه بهداشت محيط در بيمارستان ها به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، همايش يکروزه بهداشت محيط در بيمارستان ها در معاونت بهداشتي برگزار شد. به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، همايش يکروزه بهداشت محيط در بيمارستان ها در روزشنبه 19 دي1388 از ساعت 8:30 الي 12:30 در سالن اجتماعات امام خميني معاونت بهداشتي برگزار شد. در اين همايش به مباحثي در مورد کنترل عفونت هاي بيمارستاني، تفکيک و دفع صحيح زباله هاي عفوني، حفاظت و ايمني در برابر پرتوها، کاربرد مواد گندزدا در بيمارستانها، رعايت بهداشت مواد غذايي در بيمارستانها و مديريت فاضلاب بيمارستاني توسط اساتيد و کارشناسان دانشگاه براي حاضران در همايش مورد نقد و بررسي قرار گرفت.