معارفه رئیس جدیددانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،مراسم تودیع ومعارفه ریاست دانشکده پیراپزشکی با حضورمعاون آموزشی دانشگاه ،اعضای هیات علمی، جمعی ازهمکاران ودانشجویان دانشکده پیراپزشکی مورخ 93/3/21 درسالن دانشکده پیراپزشکی برگزارشد. دراین مراسم دکترزاهدپاشا معاون آموزشی دانشگاه طی سخنانی اززحمات وخدمات دکترعمویی دردوران تصدی ریاست تقدیروتشکرنموده وهمچنین انتخاب دکترداریوش مسلمی را بعنوان رئیس جدید دانشکده پیراپزشکی تبریک وتهنیت گفت. ودرپایان با اهداء لوح سپاس اززحمات رئیس سابق دانشکده تقدیروتشکرشد.