هشتمین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان شهید رجایی بابلسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،بازدید و بررسی وضعیت هتلینگ بیمارستان شهید رجایی بابلسر ،با حضور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل دکتر ربیعی ،معاونت توسعه ،معاونت درمان ،رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ،روسا و مدیران مراکز ،مدیر پرستاری دانشگاه ،مدیر مالی و دیگر مسئولین محترم برگزار گردید. در این بازدید ضمن ارزیابی روند مراحل انجام شده بسته هتلینگ بیمارستان و بازدید از بخش های مختلف و بیماران بیمارستان در سالن تازه تاسیس مرکز شهید رجایی مورد بررسی قرار گرفت .در این نشست روسا و مدیران بیمارستانی ضمن تشکر از زحمات پرسنل زحمتکش مراکز شان از چگونگی وضعیت هتلینگ بیمارستان –پزشکان متخصص مقیم ،کیفیت خدمات ویزیت گزارشاتی را ارائه نمودند . در ابتدای جلسه دکتر ربیعی با صبر و حوصله به مشکلات و گزارشات ارائه شده توجه کرده و به برخی از موضوعات مطرح شده پاسخ دادند وی همچنین طرح تحول نظام سلامت را طرحی موفق دانست که مقام عالی وزارت بهداشت به سراسر دانشگاه علوم پزشکی کشور ابلاغ کرده است خوشبختانه با کمک شما همکاران محترم توانسته ایم این طرح تحول سلامت را در دانشگاه علوم پزشکی بابل به خوبی اجرا کنیم . دکتر ربیعی افزود : هر پروژه ای در ابتدای کار با مشکلاتی همراه است که طبعاً در طول اجرای کار این مشکلات از بین خواهد رفت و با توجه به اینکه مدت 45 روز از اجرای این طرح می گذرد مشکلات ما خیلی کمتر از آن چیزی بود که انتظار داشتیم . گفتنی است : ارزیابی هتلینگ کلیه بیمارستانهای تحت پوشش چه از طریق بررسی چک لیست های نهایی شده مراکز در پورتال تحول سلامت و از طریق بازدید های کارشناسی تیم مورد ارزشیابی قرار گرفت .