افتتاح اولین فازمجتمع ورزشی غدیر، دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به کزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین فازمجتمع ورزشی غدیر،زمین چمن مصنوعی درروز یکشنبه مورخه 1/4/93هممزمان با افتتاح مدرسه دائمی فوتبال دانشگاه علوم پزشکی بابل افتتاح شد مسئول اداره تربیت بدنی دانشگاه گفت:افتتاح اولین فازمجتمع ورزشی غدیر،زمین چمن مصنوعی همزمان با افتتاح مدرسه دائمی فوتبال دانشگاه علوم پزشکی بابل دردورده سنی نونهال ونوجوانان به تعداد 42 نفربوده است . درابتدا مراسم آقای گیلکی بیشه مدیراجرای معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ،دررابطه با ورزش وساخت مجتمع سخنانی رامبسوط داشتند . درادامه کریم زاده پیمانکار مجتمع ورزشی درارتباط با دوفازدیگرمجتمع به ایرادسخنرانی پرداختند.ونوید دادن که ا ین دوفازهرچه سریعتر موردبهره برداری قرارگیرد.درپایان از زحمات ریاست محترم دانشگاه ومعاون دانشجویی فرهنگی تشکروقدردانی نمودند .