پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به منا سبت حلول ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به همه همکاران دانشگاه تبریک گفت . رمضان ماهی که سراسر مهر و رحمت وامید و نعمت است عید اولیای الهی و بهار قرآن ،گلستان دعا و بوستان مناجات با معبود است ماهی که شب قدرش ظرف نزول قرآن است . شب نور و برکت ،شب عفو و رحمت ،شب آزادی و حربت و شب بیداری و سعادت است . امیدوارم همگی از سفره پر برکت فیوضات ابوی در این ماه مبارک به نحو مطلوب بهره مند شویم و با تهذیب نفس و خضوع و خشوع در قبال پروردگار جهانیان ،دل ها و جان ها را در آسمان رحمت وا سعه الهی جلا داده و محیطی سرشار از نشاط و معنویت در دانشگاه علوم پزشکی بابل ایجاد نما ییم .